vineri, 26 iunie 2009

R.I.P.

Unicul, cel mai mare, cel mai iubit, cel mai barfit, cel mai mediatizat si din nou cel mai mare artist care a existat vreodata. El a fost, este si va fi cel mai mare, DA el este Michael Jackson. Nu va mai exista altul ca el. Din pacate s-a stins inainte de un ultim megatour. Din pacate nu a apucat sa isi ia ramas bun de la miliardele de fani din lumea intreaga. Din pacate si noi am pierdut ocazia de a-l mai vedea pentru o ultima data cantand si dansand cum doar el stia. A fost si va fi unic prin vocea sa, prin miscarile scenice fara precedent, prin sincronul perfect efectuat impreuna cu dansatorii sai, prin showul incredibil pe care il facea de fiecare data. Un talent imens stors la maximum prin propria rigurozitate si exigenta. Un talent impins la extrem prin munca, prin sudoare si prin pasiune.
Pe melodiile lui am crescut, pe el il imitam cand eram mic, ca el visam sa fiu. Cu muzica lui am trecut prin adolescenta cantand si dansand, incercand sa ii imit miscarile si sa fiu macar pentru o clipa "Mr. Perfect".
Ma bucur ca a fost si in Romania si am avut ocazia sa il vedem live la lucru. Si n-a mai vazut romanul asa show si nici n-o sa mai vada tara asta de kkt altul ca el. Atata lume cata a strans el la concert nu va mai strange nimeni la noi, atata isterie, atatea tipete, atatea femei lesinate la propriu. A facut un spectacol nemaivazut, a cantat si s-a miscat incredibil, ne-a lasat o amintire pretioasa.
Cred ca e singurul artist care nu cerea nimic publicului, nu comunica decat prin versuri si dans cu cei veniti la concert. Ce alte optiuni avea? De abia i se auzea muzica din cauza urletelor si isteriei din public. Ce sa le ceara spectatorilor? sa taca draq din gura? doar asta ar fi putut sa faca pentru ca in rest nu era nevoie de nimic, toata lumea aplauda si canta din rasputeri.
Nu l-am apreciat niciodata pentru ceea ce era ca om ci doar pentru ceea ce reprezenta ca artist.
N-am inteles niciodata dorinta asta acerba de a fi alb. Pentru ce? era negru...si? cu ce il impiedica asta sa fie cel mai bun? cu nimic. A fost greseala vietii lui, greseala fatala.
S-a scris despre el ca ar fi pedofil. Eu nu cred asta nici macar pentru o secunda. Stim cu totii cum e presa in u.s.a, de kkt. Ce nevoie sa ai de copii cand poti avea orice femeie din lume in secunda doi? Si chiar daca ii placeau copii, era bou sa afle presa? categoric NU.
A vandut milioane de discuri, Thriller fiind cel mai bine vandut album din toate timpurile.
Cinste lui pentru ca a vrut sa schimbe ceva prin muzica, bravo lui pentru ca i-a pasat de planeta asta muribunda si tot respectul pentru implicarea in numeroase acte caritabile.
Asa cum zic si cei de la Mtv: "M is for Michael"!
Si-a gasit linistea in lumea celor drepti acum si sunt sigur ca se va zgudui cerul mult timp de acum incolo din cauza concertelor pe care la va sustine acolo sus!

R.I.P. Greatest artist of all time!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu