marți, 2 iunie 2009

Blestemul cainilor

N-am rezistat sa nu rad un pic de dinamo :)) E aproape de necrezut ca poti fi pe primul loc o gramada de etape si sa pierzi campionatul pe final. Au venit in Ghencea si s-au aparat ca eroii, au scapat cu un egal scos in ultimele minute si s-au bucurat. Borcea dansa, Turcu era in culmea fericirii. Atat i-a dus capul, sa se bucure ca au pierdut doua puncte. Borcea se bucura ca Steaua e afara din cupele europene. A venit meciul cu Unirea si au pierdut. I-a distrus Dan Petrescu, i-a pus cu botul pe labe. Toti dinamovistii au zis ca a fost un accident si ca Unirea e prea mica pentru campionat, o sa piarda la Timisoara. Nici nu se gandeau ca vor pierde cu Brasovul lui Razvanel, cel pe care Rednic avea curajul sa-l numeasca: "baiatul lui tata". Le-am zis tuturor dinamovistilor pe care ii cunosc ca o sa piarda cu Brasovul....si au pierdut. Baiatul lui tata l-a distrus pe Rednic si din nou cainii erau cu botul pe labe. Intre timp Unirea castiga la Timisoara si devine campioana!
Ma intreb daca Borcea regreta acum egalul din Ghencea si daca mai danseaza ca o curva penala prin tribune. As vrea sa ii vad fata, sa vad cu sufera, sa ii simt furia, sa ma uit la el si sa-l injur de toata familia.
E deja un blestem pentru dinamo, liga campionilor e departe, atat de departe dar parca atat de aproape :))))
Turcu radea de MM Stoica, dar iata ca MMeu' a castigat campionatul cu 2 echipe diferite si joaca in liga cu 2 echipe diferite, dinamo nici nu mai viseaza sa ajunga acolo, sunt prea mici, prea prosti si prea fitosi.
Inchei cu cateva cantece din Ghencea:
Liga campionilor ooooo interzisa cainilor oooooo :))))
Caini spurcati de pula sa ne luati :))))
dinamo Muie dinamo :))))
STEAUA hai pe ei sa dam muie la catei :))))
dinamo bucuresti unde mortii matii esti? :)))

Si ceva ce nu o sa se auda in veci in stefan cel mare: "We are the champions, theeee champioooooooons" hahahahahahhahahaahhaha

Hai ca va las sa va pregatiti de Europa league :)))))) caini ratati :)))))

Un comentariu:

  1. Sunt condamnati sa fie toata viata niste looooooseri...pana la moarte.
    HAI STEAUA

    RăspundețiȘtergere