marți, 2 iunie 2009

OTV

Hai sa radem, hai sa ne uitam pe zerotv, pardon otv.
Astia o cauta pe elodia...in continuare. Vor sa o gaseasca cu orice pret. Au facut 300 de emisiuni pe tema asta, e deja telenovela, tanar si nelinistit cu romani, cioaca, elodia, ogica si compania.
Dau intr-o seara sa vad ce e pe otv, ma plictiseam si aveam chef sa rad. Ce sa vezi? unu cu un pendul, cica a gasit-o pe nebuna aia de elodia. E ingropata intr-o comuna pe undeva. Roteste ala pendulul p-acolo si ghici ce, gata a gasit-o. Se apuca idiotii sa sape p-acolo cu aprobarea primarului, incredibil.
Si acum franturi din emisiune, dialoguri etc:
"Ogica ia bah si tu lopata si sapa, sapa ca o gasim in seara asta iti zic eu.
Diana, Diana du-te sa vb cu oameni, vezi ce zic oamenii.
Ogica: s-au adunat aici cateva sute de oameni (erau 15-20 max) care sunt solidari cu otv, vor sa ne ajute sa sapam sa o gasim pe elodia."
Sapa aia p-acolo ce sapa si nu gasesc nimic, wow ce surpriza. In replica omul cu pendulul iar intra in scena. Face ce face, roteste ala si gaseste explicatia: "A fost aici, dar a mutat-o cineva, va spun sigur ca a fost ingropata aici, priviti ca pamantul e mai moale in zona asta, sigur a vazut cioaca emisiunile voastre si s-a speriat, a dezgropat-o si a mutat-o in alta parte."
Dar ce te faci cu diaconescu, el vrea show, vrea audienta si intra in scena:
"Ogica dar ce se vede acolo (era o radacina de copac) e o mana a elodiei? ia mai sapati un pic ca sigur e acolo, ea e, i se vede mana" :))))))))) jenant
Ogica, ca un sclav ce e continua sa sape si sapa si sapa si sapa, oboseste si zice: "nu e domn diaconescu, nu e aici. Ba da Ogica e acolo, i se vede mana, e acolo, sapa in continuare, zise diaconescu impunator" :))
Si iar sapa ala si sapa si sapa ca un sclav ascultator si iar oboseste: "domn diaconescu nu e aici, aia nu e mana ei, e o radacina de copac si oricum dom profesor (ala cu pendulul) zice ca a mutat-o cioaca, dar noi nu cedam dom diaconescu, o gasim, uitati cati oameni au venit aici pentru noi!!" erau doar max 30 de persoane :)))))))))
HAHHAHAHAHAHAHAHAHHA ce idioti:))))))))
Ma intreb si eu ca bou'....ce draq cauta ogica asta la televizor? de ce nu inchide cna-ul otv-ul? de ce continua lumea sa se uite la ei in fiecare seara?
E jenant sa urmaresti un astfel de post tv, diaconescu e penibil, locatia televiziunii e penibila (garsoniera????), aparatura e penibila, tot ce tine de otv e penibil, jenant, jenibil :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu