vineri, 22 mai 2009

Povestea lor

El si ea. El glumet, ea haioasa. El zapacit, ea agitata. El indiferent, ea iubareata. El realist, ea optimista. El o iubea, ea il iubea. El critica, ea suferea. El explica, ea ignora. El incerca, ea nu vroia. El se zbatea, ea nu observa. El o dorea, ea se ferea. El ii scria, ea nu citea. El cam gelos, ea se amuza. El se enerva si ea plangea. Ea suspina, lui nu-i pasa. Ea nu dormea, el sforaia. El se basea, ea se ineca. El ragaia, ea se oftica. El se imbata, ea il certa. El ostenit, ea odihnita.
Povestea lor a continuat, pe aceeasi tema, pana intr-o zi, cand....
Ea ii gatea, el nu manca. Ea ii calca, lui nu-i pasa. Ea conducea, el doar dormea. Ea ii canta, el n-asculta. Ea ii dansa, el n-o vedea. Ea il pupa, el se ferea. Ea il dorea, el nu clipea. Ea incerca, el nu vroia. Ea explica, el ignora. Ea suferea, el nu observa. Ea iar plangea, el se imbata.
Povestea lor cam scartaia, nu mai mergea, ceva nu se mai lega.
El la alta se gandea, ea nu stia. El n-o mai iubea, ea nu-l credea. Lui nu-i pasa, ea suferea....si suferea....si suferea....El pe alta o dorea, ea nu intelegea. El a plecat, ea il astepta. El nu venea, ea se ingrijora. El cu alta se plimba, ea nu stia. El se distra, ea suferea. El se indragoastea, ea iar plangea.
Si tot asa...pana cand....
El s-a intors, ea s-a mirat. El i-a explicat, ea a inteles. El a gresit, ei nu-i pasa. El s-a scuzat, ea nu l-a iertat. El a incercat, ea l-a evitat. El a sunat, ea n-a raspuns. El ii scria, ea nu citea. El ii canta, ea n-asculta. El a cedat, ea cedat.
Ei s-au certat, n-au mai vorbit, s-au despartit si au suferit. Abia apoi au inteles unde au gresit si acum stiau ce au de facut.
El de altcineva s-a indragostit si ea cu altul s-a casatorit. Acum si el si ea sunt fericiti.
Povestea lor a luat sfarsit.

13 comentarii:

  1. laurica..daca scriai asta mai demult nu mai pierdeam si eu "shasa" ani..am tot dansat, cantat,oftat..s.a.m.d...si tu tocmai acum imi zici ca degeaba!
    ehhh..oricum ..tare asta cu gatitul..ma gandeam sa invat si eu un pic ..dar mai bn nu mai fac nimic daca asta e sfarsitul..clar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos coimbra, cel mai reusit post de pana acum, felicitarile mele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si care e morala?
    Sa ne iertam iubitii dupa ce ne-au inselat sau sa fim constienti ca fericirea sta in altcineva si niciodata unde vrem sa o gasim ?!
    Am creierul prea obosit....NU INTELEG!!!
    A gata!...Nu e fabula deci nu are morala e asa dpar o poveste. Da...e trista sau vesela k nu'nteleg....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. E viata Miuzetta mea preferata.. e doar viata, experienta, e frumos...si urat, dar la sfarsit e bine sa ramanem doar cu ce a fost frumos... intotdeauna e si ceva frumos...

    RăspundețiȘtergere
  5. Povestea e vesela la inceput, trista pe la jumatate si din nou vesela la sfarsit si te "invata" sa deschizi ochii, sa intelegi cand ceva scartaie si sa iei masurile necesare daca poti. Daca nu, sa nu te chinui singur(a) si sa iti vezi de drum, pana la urma o sa apara "cineva".

    RăspundețiȘtergere
  6. Haideti mai k sunt si eu mica...eu inca cred k o sa ma marit cu Ginel si o sa avem 2 copii si inca unul adoptat si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti....:X:X:X:
    Asa k...nu va las sa IMI SPULBERATI VISELE...oameni mari si rai ce sunteti!...:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Aoloooooo, au aparut mimozele, fugiti, fugiti ca e de rau

    RăspundețiȘtergere
  8. Radu e doar invidios k postarile lui nu mai sunt pe placul nostru.... Deh mah Radu erai mai simpatic cand erai plangacios si scriai si tu de-ale suferintelor vietii...:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah Yella, m-ai prins, sunt invidios pe Laur si chiar sufar ca nu mai sunteti fanele mele, de fapt sincer ma cam bucur ca oricum voiam sa banez IP-urile voastre.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma Rhadooole, ai devenit tare nesuferit! Erai mult mai simpatic intr-o perioada, si iti statea si bine... Cine te-a suparat si te-a facut sa devii asa acritura? Parca esti femeie d-aia vesnic nemultumita...

    RăspundețiȘtergere
  11. Aoleu, zici ca-s voi in ultimile 2, 3 luni, zuzette era stresata ca o inselase aurica si ca vine sesiunea si tre sa se remute la olteniville si tu ca erai privata de anumite necesitati de ordin sexual. Singura problema e ca eu nu eram ok inainte, vi se parea voua ;) Si cu asta am incheiat....

    RăspundețiȘtergere
  12. A se observa pana unde a divagat Radu discutiile...Hei Mirificule noi vorbeam de postarea asta frumoasa a lui Raul, nu de mine, nu de Andreea...
    A si pt cine a mai tras concluzii gresite...Haurel nu m-a inselat niciodata...;)

    RăspundețiȘtergere